KCC maakt uitgebreide nieuwsbrieven voor de teamleden of medewerkers met daarin uitleg van het kleding assortiment, het kledingpassen en een uitgebreide handleiding waarin in stappen door het bestelproces via de webshop wordt gegaan.

Nieuwsbrief voor CC Ommen. Links kledingprogramma, rechts link naar het maken van een afspraak voor het kledingpassen en link naar het kledingmaten formulier.

DUIDELIJKE NIEUWSBRIEVEN

In overleg maken we nieuwsbrieven voor de leden of medewerkers. Deze in passende huisstijl.

Hierin wordt het complete kledingprogramma uitgelegd met prijzen en afbeeldingen. En de personeelskorting die eventueel wordt gegeven aan alle medewerkers. En reclame voor het bezoeken van de kleding passessie.

De nieuwsbrieven kunnen wij versturen via La Posta als we de e-mailadressen ontvangen. Er kan ook gekozen worden voor het maken van een pdf van het bericht die verspreid kan worden via bijvoorbeeld Whats app.

MET INLOG INFO WEBSHOP

In iedere nieuwsbrief wordt stapsgewijs door het bestelproces van de kleding gelopen.

Met informatie over het aanmaken van een eigen account met verenigingscode zodat je bij de juiste webshop kunt inloggen van de club of het bedrijf.

Nieuwsbrief met inlog info webshop

A3 Poster voor Aveleijn

POSTERS & FLYERS

Indien gewenst maakt KCC ook posters met reclame voor het kledingprogramma en een eventuele kleding passessie. Deze kunnen opgehangen worden in het clubhuis of de kantine zodat iedereen op de hoogte is van de kledingactie.

Er kunnen ook flyers gemaakt worden in verschillende formaten. De inhoud wordt in overleg bepaald en de flyers kunnen afgedrukt worden en verspreid onder de leden of medewerkers.


A4 flyer voor Demcon