Alle technische informatie van de KCC kleding is te vinden op deze pagina’s. Daarnaast adviezen over de maatvoering van de fietskleding, hardloopkleding, triathlonkleding en accessoires. En de aanleverspecificaties voor onze ontwerpers.

MAATTABELLEN

Bekijk hier onze maattabellen voor zowel de KCC dames, heren als kinderkleding en de accessoires.

KCC Custom Teamkleding designtemplates

DESIGN TEMPLATES

Ontwerp je eigen shirt en overige kleding op basis van onze ontwerp sjablonen.

KCC Custom Teamkleding is sponsor van Sensa Kanjers voor Kanjers wielerteam

WASVOORSCHRIFTEN

Hier vindt je tips om je KCC kleding te wassen. Dit voorkomt beschadigingen van de stof en zorg je dat je kleding langer meegaat.

AANLEVERSPECIFICATIES

Het maken van een mooie en goede Custom Teamkleding set is een samenwerkingsproces. Of je nu je eigen ontwerp ideeën al klaar hebt of vertrouwd op onze ontwerpster om je ideeën tot leven te brengen.Volg onze tips voor het aanleveren van Logo’s, tekst en foto’s zodat we een ontwerp kunnen maken dat voldoet aan je verwachting.

ONZE ZEMEN

De zeem is een van de belangrijkste onderdelen van een fietsbroek. De zeem moet comfort bieden, onder elke zithoek. De drukpunten van je bekken moeten goed op het dikste deel van de zeem zitten om zadelpijn te voorkomen. Zadelpijn neemt het plezier in het fietsen snel weg. Alle zemen van KCC worden vervaardigd door Dolomiti Pads. Een Italiaanse merk dat door ambacht, ervaring en kennis een heel programma super zemen heeft ontwikkeld.