KCC heeft passie voor de wielersport en steunt daarom renners en de sport. Zij zitten bijna dagelijks op de fiets om te trainen. Betere testrijders kan KCC zich niet wensen. De ervaringen van de renners worden gebruikt bij de ontwikkeling van (nieuwe) kleding. 

STAPPENBELT SPECIALIZED
MTB TEAM

Het Stappenbelt Specialized MTB Team is een jong en ambitieus mountainbiketeam. Ze begeleiden renners op weg naar een hopelijk mooie toekomst.

Het team bestaat uit ervaren Elite-renners en Development-renners.

TEAM BYLARS

Sinds dit seizoen heeft Team ByLars, het triathlonteam met ambities op de lange afstand triathlon heeft sinds dit seizoen gekozen voor KCC. Het team van coach Lars Karnemelk heeft als resultaatdoel hoog scoren in Ironman en nationale races. Han Peter Lucas, de zeer fanatieke triatleet uit Zwolle maakt hier ook onderdeel van uit.

Team ByLars en KCC
Team ByLars en KCC


Club combinatie Oost

TEAM RdE

Ragazze Dell’est: de RDE. De Nieuwelingen meisjes en junior vrouwen ploeg uit het Oosten. Ze combineren de passie voor wielrennen (weg, baan, ATB, veld).


MILES AGAINST CANCER

Alle provinciën in Nederland 24 uur doorfietsen voor Het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie in Utrecht. Dat wil zeggen ruim 515 kilometer op de pedalen. KCC levert de teamkleding voor deze lange fietstocht voor het goede doel.