KCC heeft passie voor de wielersport en steunt daarom renners en de sport. Zij zitten bijna dagelijks op de fiets om te trainen. Betere testrijders kan KCC zich niet wensen. De ervaringen van de renners worden gebruikt bij de ontwikkeling van (nieuwe) kleding. 

SENSA KANJERS VOOR KANJERS CYCLINGTEAM

Sensa-Kanjers voor Kanjers, de opleidingsploeg van Oost Nederland rijdt vanaf het seizoen 2020 in de wielerkleding van KCC.

Het opleiden van getalenteerde renners is het hoofddoel van deze jonge ploeg die bestaat uit 14 renners. De ploeg van ploegleiders Han Vaanhold, Bennie Lesscher, Tjalling Reijmer en Daan van den Esschert rijdt in Nederland de top- en clubcompetitie en de onder 23-competitie. En internationaal meerdaagse wedstrijden in Polen, Frankrijk Oostenrijk en Luxemburg.

Hoofddoel is om in de top 3 in de clubcompetitie te eindigen.

TEAM BYLARS

Sinds dit seizoen heeft Team ByLars, het triathlonteam met ambities op de lange afstand triathlon heeft sinds dit seizoen gekozen voor KCC. Het team van coach Lars Karnemelk heeft als resultaatdoel hoog scoren in Ironman en nationale races. Han Peter Lucas, de zeer fanatieke triatleet uit Zwolle maakt hier ook onderdeel van uit.

Team ByLars en KCC
Team ByLars en KCC

CYCLING TEAM P&K

Cycling Team P&K is gespecialiseerd in het rijden van criteriums. Het doel van het Cyclingteam P&K is het gezamenlijk laten optrekken van de Rijssense renners bij Amateur wedstrijden. Hoofdsponsor is P&K Kraanbedrijf & Transportservice BV uit Rijssen.Club combinatie Oost

TEAM RdE

Ragazze Dell’est: de RDE. De Nieuwelingen meisjes en junior vrouwen ploeg uit het Oosten. Ze combineren de passie voor wielrennen (weg, baan, ATB, veld).


MILES AGAINST CANCER

Alle provinciën in Nederland 24 uur doorfietsen voor Het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie in Utrecht. Dat wil zeggen ruim 515 kilometer op de pedalen. KCC levert de teamkleding voor deze lange fietstocht voor het goede doel.


KCC NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en lees insprirerende verhalen, het laatste productnieuws en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.