KWALITATIEF STERKE KCC KLEDING VOOR JOUW VERENIGING 

Clubliefde. Met elkaar de strijd aangaan en afzien. Je ploeggenoten door de zware momenten helpen en na afloop genieten van de behaalde resultaten of het voldane gevoel van de training. Goede wielerkleding helpt je bij het leveren van topprestaties. Een uniform tenue voor de leden zorgt voor een passende uitstraling van jouw ploeg.

KCC levert kwalitatief sterke kleding met een prachtig design. Helpt jouw vereniging bij het hele proces van ontwerp, bestellen, passen en verzenden.

Met jarenlange ervaring in de wielersport helpt KCC vele clubs aan onderscheidende kleding. KCC verzorgt het bestelproces. Dit kan handmatig of via het KCC webshop systeem waarin ieder lid zelf zijn of haar bestelling kan doorgeven. Kindermaten en kleding pakketten zijn mogelijk. KCC ontwerpt gratis alle kleding en heeft paskledingsets ter beschikking voor het organiseren van pas-sessies. (Na)bestellingen van de kleding verlopen eenvoudig via het KCC webshop systeem. Verzenden kan naar keuze individueel naar de leden of in één (bulk)order. KCC ontzorgt. Maak het verschil.

JOUW VERENIGINGSKLEUREN IN KCC KLEDING

Bekijk hieronder voorbeelden van clubs en verenigingen die gekozen hebben voor KCC kleding.

ERVARING, KENNIS, AANDACHT & CREATIVITEIT

PERSOONLIJKE AANDACHT

KCC verdiept zich in de personen van een vereniging zodat de customkleding past bij de verschillende wensen van die personen.

GRATIS ONTWERP

Vanaf 30 stuks Custom Teamkleding wordt door KCC, op basis van huiststijl en aangeleverde logo’s, de kleding gratis ontworpen in eigen huis.

MINIMALE AANTALLEN

KCC produceert Custom teamkleding vanaf 3 stuks.

BETROUWBARE LEVERING

De levertijd wisselt per seizoen. Maar het belangrijkste is dat wij onze afgesproken levertijd nakomen. Deadlines zijn altijd rood omrand en daarmee voorkomen we teleurstellingen.

KCC Custom fietskleding voor verenigingen

QUOTES VAN KLANTEN

KCC NEEMT BIJNA AL HET WERK UIT HANDEN

In het verleden zagen wij als bedrijf er een beetje tegenop om sportkleding voor onze medewerkers te bestellen. Bang dat het teveel werk zou zijn om
alle bestellingen van de medewerkers op te nemen en onze PR afdeling te belasten met het ontwerp van de kleding. Bij KCC echter hebben we de positieve
ervaring dat zij bijna al het werk uit handen nemen. We ontvingen vele stylingsvoorstellen. KCC bouwde een webshop waar onze medewerkers de
bestellingen konden opgeven en verzorgde een passessie bij ons op de zaak.

Michiel Vincent, directeur De Groot Vroomshoop


ONZE LEDEN WAREN VANAF HET BEGIN ZEER POSITIEF OVER DE KLEDING

De toerclub TC Heerde fietst de komende jaren in kleding van KCC , na een tweetal pasavonden in November 2020 [corona proof] is de bestelde kleding begin 2021 uitgeleverd. Uiteraard weer corona proof. Dit alles in een tas voorzien van de mooie spullen en met naamsticker van het betreffende lid. Onze leden waren vanaf het begin zeer positief over de nieuwe kleding. De pasvorm en het draagcomfort zijn van een hoog niveau. Zo rijden we er voor de komende jaren weer modieus bij, mede dankzij ROB KLEINSMAN van KLEINSMAN CUSTOM CLOTHING.

Jan van Essen, kledingcommissie TC Heerde


KCC KLEDING ZORGT VOOR EEN PASSENDE UITSTRALING VAN JOUW PLOEG 

Bekijk hieronder foto’s en reacties van verenigingen die KCC kleding dragen. eronder foto’s en reacties van verenigingen die KCC kleding dragen.