FIETS- OF HARDLOOPKLEDING MET BEDRIJFSLOGO

Een gezamenlijk sportief doel met medewerkers, een team dat je als bedrijf gaat sponsoren of support voor een aantal personeelsleden. Kwalitatief sterke kleding met een mooi design is een mooie beloning voor de inzet van deze mensen.

Een uniform tenue van de medewerkers zorgt voor een passende uitstraling van jouw bedrijf. KCC kan je helpen. Met jarenlange ervaring in de wielersport helpen we vele organisaties aan professionele kleding.

KCC verzorgt het bestelproces handmatig of via het KCC webshop systeem waarin iedere medewerker zelf zijn of haar bestelling kan doorgeven. KCC ontwerpt gratis de kledingstukken. Heeft paskledingsets ter beschikking voor het organiseren van passessies. Bestelling of nabestelling van de kleding verloopt eenvoudig via het KCC webshop systeem. Verzenden naar keuze individueel naar de medewerkers of in een order aan het bedrijf. KCC ontzorgt. Maak het verschil.

JOUW BEDRIJFSKLEUREN IN KCC KLEDING

Bekijk hieronder voorbeelden van bedrijven die gekozen hebben voor KCC Kleding.

ERVARING, KENNIS, AANDACHT & CREATIVITEIT

PERSOONLIJKE AANDACHT

KCC verdiept zich in de personen van een bedrijf zodat de customkleding past bij de verschillende wensen van die personen.

GRATIS ONTWERP

Vanaf 30 stuks Custom Teamkleding wordt door KCC, op basis van huiststijl en aangeleverde logo’s, de kleding gratis ontworpen in eigen huis.

MINIMALE AANTALLEN

KCC produceert Custom teamkleding vanaf 3 stuks.

BETROUWBARE LEVERING

De levertijd wisselt per seizoen. Maar het belangrijkste is dat wij onze afgesproken levertijd nakomen. Deadlines zijn altijd rood omrand en daarmee voorkomen we teleurstellingen.

QUOTES VAN KLANTEN

KCC NEEMT BIJNA AL HET WERK UIT HANDEN

In het verleden zagen wij als bedrijf er een beetje tegenop om sportkleding voor onze medewerkers te bestellen. Bang dat het teveel werk zou zijn om
alle bestellingen van de medwerkers op te nemen en onze PR afdeling te belasten met het ontwerp van de kleding. Bij KCC echter hebben we de positieve
ervaring dat zij bijna al het werk uit handen nemen. We ontvingen vele stylingsvoorstellen. KCC bouwde een webshop waar onze medewerkers de
bestellingen konden opgeven en verzorde een passessie bij ons op de zaak.

Michiel Vincent, directeur De Groot Vroomshop


ZOMER TENUE IS ECHT TOPKWALITEIT

In het weekend de pakjes uitgedeeld en wij zijn er zeer tevreden over!! Enige wat mis is gegaan is dat ik het 4de zakje mis, dat is wel jammer maar een leer voor de volgende keer. Zomer tenue is echt super kwaliteit, zeker met de mouwtjes die helemaal elastisch zijn, zitten perfect. Zeem is ook goedgekeurd, is prima. Zal zeker een vervolg opkomen.

Jan-Willem Wessels, Lagusski | LUMIGRIP®


KCC KLEDING ZORGT VOOR EEN PASSENDE UITSTRALING VAN JOUW BEDRIJF 

Bekijk hieronder foto’s van bedrijventeams die KCC kleding dragen.