KCC produceert custom Teamkleding al vanaf 3 stuks en garandeert een levertijd tussen de 4 en 6 weken.
Een gepersonaliseerde webshop, nieuwsbrieven, gratis ontwerpen, sample en proefprint, kledingpas sessies en de bestelde kleding individueel verpakt. KCC helpt je in het proces met iedere stap. Hieronder de voordelen van het KCC ontzorg programma op een rij.

GRATIS ONTWERPEN

Qua design van de kleding denkt KCC graag pro actief mee. Vooraf worden er op basis van de huisstijl en aangeleverde logo’s, kleurnummers en suggesties gratis meerdere ontwerp voorstellen gemaakt. De ontwerpen worden, indien gewenst, op locatie besproken en aangepast. 

GRATIS PROEFPRINT OF SAMPLE

Om te beoordelen hoe de logo’s en het design er uitzien op het uiteindelijke materiaal wordt een gratis proefprint of sample shirt gemaakt. Dit in meerdere kleurvoorstellen om de juiste keuze te maken en om niet voor verrassingen komen te staan.

KLEDING PASSESSIE OP LOCATIE

KCC helpt met het organiseren van een passessie op de bedrijfslocatie. De medewerkers of leden reserveren een tijdsblok met behulp van een handige app en veelal is Rob Kleinsman zelf aanwezig bij het passen om adviezen te geven.

GEPERSONALISEERDE WEBSHOP

KCC neemt de coördinatie rondom het bestellen van de medewerkers of leden uit handen. Geen gedoe meer met invullijstjes en e-mails maar via een gepersonaliseerde webshop waar het hele programma wordt weergegeven met specificaties.

NIEUWSBRIEVEN

KCC maakt uitgebreide nieuwsbrieven voor de medewerkers of leden met daarin uitleg van het kleding assortiment, het kledingpassen en een uitgebreide handleiding waarin in stappen door het bestelproces via de webshop wordt gegaan.

INDIVIDUEEL VERPAKT

Iedere medewerker of lid ontvangt zijn of haar bestelling in een tas met naamsticker.