KLEINSMAN CUSTOM DEALER PROGRAM “KCDP”
UNIEK CONCEPT VOOR FIETSENWINKELS

Fiets shirts en broeken met een eigen look van de winkel voor de vaste klanten brengt de naamsbekendheid naar een hoger niveau. KCC Black Label fietsbroeken in verschillende modellen geheel onbedrukt of voorzien van een logo. Non Branded Design shirts en broeken in verschillende basis designs subtiel voorzien van het logo van de winkel. Bij KCC is dit al mogelijk in kleine aantallen en met korte levertijden. Ook bij nabestellingen! Het Kleinsman Custom Dealer Program “KCDP”. Een uniek concept voor fietsenwinkels.

VOORDELEN VOOR DE WINKEL

Niet meer afhankelijk van voororders en grote (dure) voorraad.
Custom made kleding met eigen look van de winkel.
Black Label KCC Fietsbroeken onbedrukt of met logo
Gratis ontwerp.
Al mogelijk vanaf 10 stuks, nabestellingen vanaf 3 stuks.
Levertijd van gemiddeld 6 weken.
Online orderprogramma maakt (na)bestellingen super eenvoudig.
Bel voor een afspraak +31 (0)6 27 42 05 05.

BLACK LABEL KCC FIETSBROEKEN ONBEDRUKT OF
VOORZIEN VAN WINKEL LOGO

De KCC Black Label fietsbroeken zijn er in de verschillende KCC kwaliteitslijnen. Van de prijsvriendelijke KCC Performance broeken tot de topbroeken uit de KCC Cyclo en de KCC Speed lijn. De broeken zijn voorzien van een door KCC zelf ontwikkelt bovenstuk met luxe en soepele banden. Uniek voor Custom Made kleding.

De broeken zijn onbedrukt leverbaar. Veelal wordt echter gekozen om het logo van de winkel klein te plaatsen. Bijvoorbeeld op de 70 mm Marc siliconen band onderaan de broekspijpen.

Bekijk hieronder voorbeelden van fietsenwinkels die via het Kleinsman Custom Dealer Program gekozen hebben voor Black label fietsbroeken of accessoires voorzien van een logo.

NON BRANDED DESIGN SHIRTS

KCC “NBD” Non Branded Design shirts in verschillende
basis designs subtiel voorzien van het logo van de winkel. De shirts lange mouw en korte mouw zijn er in de verschillende
KCC kwaliteitslijnen net zoals de custom made kleding.

KCC heeft keuze uit een groot aantal moderne ontwerpen die verschillen qua details en kleurstelling. In overleg wordt het ontwerp gratis aangepast. Ontwerpen met een verloop in de achtergrond zijn ook mogelijk.

Bekijk hieronder voorbeelden van fietsenwinkels die via het Kleinsman Custom Dealer Program gekozen hebben voor een Non Branded Design.

CUSTOM DESIGN VOOR WINKELS

Kleding in geheel eigen ontwerp, met naam en logo’s van de winkel opvallend aanwezig. Vergelijkbaar met de traditionele Custom Teamkleding voor bedrijven, clubs en fietsgroepen, maar dan voor de winkel. Het logo van de winkel is veelal groot en opvallend aanwezig. Zie het als merchandise voor de winkel.

Bekijk hieronder voorbeelden van fietsenwinkels die via het Kleinsman Custom Dealer Program gekozen hebben voor een volledig Custom Design.