CUSTOM TEAMKLEDING VOOR FIETSGROEPEN

De wekelijkse vaste rit. Je kent je fietsmaten inmiddels door en door. Het is het vaste moment van de week. Het moment waar jullie allemaal naar uit kijken. Af en toe of regelmatig fietsen jullie samen een evenement en daar hoort gezamenlijke kleding bij. Maar hoe organiseer je dit? KCC regelt dit voor jouw ploeg. 

Met jarenlange ervaring in de wielersport helpen we vele fietsgroepen aan professionele kleding.

KCC verzorgt het bestelproces handmatig of via het KCC webshop systeem waarin ieder teamlid zelf zijn of haar bestelling kan doorgeven. KCC ontwerpt gratis de kledingstukken. Heeft paskledingsets ter beschikking voor het organiseren van passessies. Bestelling of nabestelling van de kleding verloopt eenvoudig via het KCC webshop systeem. Verzenden kan naar iedere ploeggenoot persoonlijk of in één (bulk)order. 

JOUW PLOEG IN PROFESSIONELE KCC KLEDING 

Bekijk hieronder voorbeelden van fietsgroepen die gekozen hebben voor KCC kleding. 

ERVARING, KENNIS, AANDACHT & CREATIVITEIT

PERSOONLIJKE AANDACHT

KCC verdiept zich in de personen van een ploeg zodat de customkleding past bij de verschillende wensen van die personen.

GRATIS ONTWERP

Vanaf 30 stuks Custom Teamkleding wordt door KCC, op basis van huiststijl en aangeleverde logo’s, de kleding gratis ontworpen in eigen huis.

MINIMALE AANTALLEN

KCC produceert Custom teamkleding vanaf 3 stuks, hierdoor kunnen we ook de “Fietsgroepen” zonder vereniging voorzien van Custom Kleding.

BETROUWBARE LEVERING

De levertijd wisselt per seizoen. Maar het belangrijkste is dat wij onze afgesproken levertijd nakomen. Deadlines zijn altijd rood omrand en daarmee voorkomen we teleurstellingen.

QUOTES VAN KLANTEN

DE KLEDING VAN KCC IS ECHT SUPER

Vandaag voor het eerst in de nieuwe Custom Teamkleding van KCC gereden. Rob bedankt voor het goede advies. Ik heb al vele verschillende merken Custom kleding gehad maar de kleding van KCC is echt super. Top.

Leon Linssen


KCC KLEDING ZORGT VOOR EEN PASSENDE UITSTRALING VAN JOUW TEAM

Bekijk hieronder foto’s en reacties van fietsgroepen die KCC kleding dragen.