KCC neemt de co√∂rdinatie rondom het bestellen van de medewerkers uit handen. Geen gedoe meer met invullijstjes en e-mails maar via een gepersonaliseerde webshop waar het hele programma wordt weergegeven met specificaties. 

GEPERSONALISEERDE
KCC WEBSHOP

In de gepersonaliseerde KCC webshop kunnen teamleden of medewerkers de teamkleding bestellen in een afgeschermde omgeving. Alle KCC boven- en onderkleding en de accessoires worden overzichtelijk weergegeven met afbeeldingen en specificaties. Inloggen kan door het aanmaken van een persoonlijke account.

De bestelling kan direct afgerekend worden met iDEAL of creditkaart.

De webshop kan ook alleen worden gebruikt om de aantallen en maten door te geven. Er hoeft dan niet te worden afgerekend. Voordeel is wel dat de juiste aantallen beschikbaar komen en dat er pakbonnen zijn voor alle bestellingen. De kans op tel en leesfouten wordt hierdoor tot een minimum beperkt

KLEDINGPAKETTEN

Veel bedrijven en clubs werken met kledingpakketten. Dat heeft als voordeel dat de leden of medewerkers een complete uitrusting bestellen zodat ze er zeker van zijn dat iedereen er netjes uitziet.

In het KCC webshop systeem is het mogelijk om kledingpakketten aan te maken tot een maximum van 10 artikelen per pakket.

Voorbeeld van een fietskledingpakket bestaande uit 3 artikelen in de KCC webshop van PENTAIR.