Goede wielerkleding helpt je bij het leveren van topprestaties.
Een uniform tenue voor je bedrijf, vereniging of vriendenteam zorgt voor een passende uitstraling.
Als je met je ploeg aan de start verschijnt van een cyclosportieve tocht of een toertocht maak je met je kleding gelijk het verschil.

FIETS- OF HARDLOOP- KLEDING VOOR BEDRIJVEN

Kwalitatief sterke kleding met een mooi design is een mooie beloning voor de inzet van deze mensen. Een uniform tenue van de medewerkers zorgt voor een passende uitstraling van jouw bedrijf.

TEAMKLEDING VOOR VERENIGINGEN & CLUBS

Clubliefde. Met elkaar de strijd aangaan en afzien. Je ploeggenoten door de zware momenten helpen en na afloop genieten van de behaalde resultaten. Goede wielerkleding helpt je bij het leveren van topprestaties.

CUSTOM TEAMKLEDING VOOR FIETSGROEPEN

De wekelijkse vaste rit. Je kent je fietsmaten inmiddels door en door. Het is het vaste moment van de week. Regelmatig fietsen jullie samen een evenement en daar hoort gezamenlijke kleding bij. KCC regelt dit voor jouw ploeg.

CUSTOM FIETSKLEDING VOOR WINKELS

Fietsshirts en broeken met een eigen look van de winkel voor de vaste klanten brengt de naamsbekendheid naar een hoger niveau. Bij KCC is dit al mogelijk met kleine aantallen en korte levertijden bij nabestellingen via het Kleinsman Custom Dealer Program.

PORTFOLIO

Bekijk de resultaten van verschillende bedrijven, verenigingen, fietsgroepen en winkels die hebben gekozen voor KCC custom kleding en vind inspiratie voor een eigen ontwerp.