Belangrijk voor grafisch ontwerpster Tess Kleinsman om mooie ontwerpvoorstellen te maken van de custom Teamkleding is dat er geschikt materiaal wordt aangeleverd. Deel zoveel mogelijk je wensen of suggesties, desnoods met een eenvoudige schets. 

AANLEVEREN 
LOGO’S & TEKST 

Als er naast logo’s en foto’s ook gebruikt gemaakt moet worden van tekst, geef ons dan het juist lettertype door. We kunnen dan bekijken of we het lettertype in ons bezit hebben en zo niet deze zo dicht mogelijk benaderen. Bij het zelf aanleveren van het lettertype, deze dan graag in lettercontouren.

Zorg voor foto’s en logo’s in het juiste bestandsformaat zodat ze tijdens het schalen niet onscherp worden. Zie het voorbeeld hieronder. 

* Indien het niet mogelijk is om logo’s in het juiste bestandsformaat aan te leveren kan KCC het logo natekenen. Kosten hiervoor bedragen 25 euro per logo. 

Logo’s aanleveren
als Vector bestand

Het beste bestandsformaat voor het aanleveren van logo’s is een vectorbestand zoals .ai, .eps of .pdf. Deze bestanden garanderen een goede resolutie ook bij het schalen. 

Afbeeldingen aanleveren
in hoge resolutie

We accepteren voor foto’s hoge resolutie bestanden zoals .jpg, .psd, .png of .tiff. Echter deze “raster” bestanden dienen van groot formaat te zijn en minimaal 150 dpi.

Tip: minimaal 1 MB in bestandsgrote. 

Afbeeldingen in lage resolutie
Zijn helaas onbruikbaar

Helaas zijn lage resolutie afbeeldingen van logo’s onbruikbaar omdat deze van een te lage kwaliteit zijn voor het drukwerk. Bijvoorbeeld afbeeldingen die online gebruikt worden zijn te klein om te gebruiken. 


KCC KLEURENPALET

KCC werkt alleen met onderstaande kleurenpalet waarin de meest populaire en gebruikte kleuren zijn opgenomen. Als je kleur niet in de KCC kleurenpalet voorkomt neem dan contact met ons op. We kunnen dan op basis van een PMS of CMYK kleurnummer de kleur benaderen. Let op dat er een verschil is tussen printen op papier waarbij gebruikt wordt gemaakt van PMS nummers en sublimeren op stof. De custom teamkleding wordt gedrukt met sublimatie techniek. Daarnaast kan er verschil in kleur optreden tussen soorten stof die gesublimeerd worden KCC probeert altijd je kleurkeuze zoveel mogelijk te benaderen en garandeert dezelfde kleuren bij nabestellingen. 

We hebben gesublimeerde voorbeelden van de KCC kleurenpalet beschikbaar. Daarnaast maken we indien gewenst een gesublimeerd voorbeeld van alle kleuren die in jouw ontwerp zijn gebruikt.

KCC kleurenpalette