Iedere kleding stof heeft zijn specifieke kenmerken en eigenschappen. Sommigen kledingstoffen laten de huid ademen en andere kledingstoffen geven de huid extra bescherming. Hieronder op deze pagina verdere informatie over de verschillende kledingstoffen die KCC gebruikt.

KCC Custom Teamkleding, dryarn logo

DRYARN®

DRYARN® is de microvezel die je goed laat voelen en presteren terwijl het jouw gezondheid en die van je wereld respecteert. DRYARN® is ontwikkeld door het onderzoeksteam van Aquafil. Het is een innovatief en zeer goed presterend microvezel van polypropyleen. DRYARN® is een licht van gewicht, isolerend, ventilerend en tegelijkertijd hygiënisch, comfortabel en ecologisch verantwoord. Het betreft een zeer stabiel materiaal het niet van vorm verandert zoals traditionele stoffen. Voor langdurige draagbaarheid zonder vormverlies. Bovendien absorbeert DRYARN® geen vocht en droogt het verrassend snel.


KCC MITI Power logo

POWER LYCRA®

POWER vormt de kern van M.I.T.I. technologieën en is een van de meest succesvolle. De belangrijkste eigenschap is de structuur van de stof met hoge slijtvastheid en hoge rek. De sterke punten van de POWER LYCRA zijn de viervoudige rekbaarheid en de slijtvastheid, samen met uitstekende vochtafvoerende eigenschappen en het ademend vermogen. Warp-knit technologie maakt het mogelijk om een stof te creëren met een uitstekende dichtheid die de vorm van de spieren volgt tijdens het fietsen en na gebruik weer in de oorspronkelijke vorm terugkomt.

KCC NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en lees insprirerende verhalen, het laatste productnieuws en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.