Het bestelproces en het ontwerp proces lopen grotendeels parallel aan elkaar. Het ontwerp proces neemt gemiddeld 2 tot 4 weken tijd in beslag. Het aanleveren van de juiste logo’s en kleuren is hierbij erg belangrijk.Vanaf 30 stuks Teamkleding wordt door KCC de kleding gratis ontworpen.

HET ONTWERPPROCES
IN STAPPEN

1. Aanleveren logo’s, kleuren en suggesties. 

2. KCC levert meerdere ontwerp voorstellen.
 
3. Bespreken voorstellen en aanpassen (op locatie).
 
4. Goedkeuring definitieve ontwerp.
 
5. KCC werkt ontwerp uit voor het hele assortiment. 

6. Voordat de productie van start gaat wordt er een proefprint gemaakt zodat het eindresultaat en de kleuren kunnen worden beoordeeld. 

AANLEVEREN GESCHIKT MATERIAAL

Belangrijk bij het ontwerpproces en om mooie ontwerpen te maken is dat er geschikt materiaal wordt aangeleverd. Deel zoveel mogelijk je wensen, desnoods met schetsen. Zorg voor foto’s in de juiste resolutie, logo’s in het juiste bestandsformaat en geef ons de kleurnummers door. 

ONTWERPVOORSTELLEN

Vanaf 30 stuks Teamkleding wordt door KCC op basis van de huisstijl en aangeleverde logo’s, kleurnummers en suggesties de kleding gratis ontworpen door Tess Kleinsman. 

In de meeste gevallen worden meerdere ontwerpvoorstellen gemaakt. Deze voorstellen worden, indien gewenst, op locatie besproken en aangepast. Er kan gekozen worden uit een semi standaard ontwerp of een full custom ontwerp. 

KCC NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en lees insprirerende verhalen, het laatste productnieuws en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.