KCC helpt jouw bedrijf of vereniging door, nadat het design van de kleding is bepaald, de coördinatie rondom het bestellen van de verschillende medewerkers of leden uit handen te nemen. Geen gedoe meer met invullijstjes en e-mails maar via een gepersonaliseerde webshop van KCC waar iedereen de bestelling kan doorgeven.

HET BESTEL PROCES
IN STAPPEN

1. Keuze modellen uit product assortiment.

2. Passen kleding.

3. Bestellen via KCC custom webshop of handmatig via bestelformulier.

4. Orderbevestiging.

5. KCC levert kleding uit via groeps- of persoonlijke verzending.

6. Nabestellingen via webshop.

PASKLEDINGSETS

KCC ontzorgt bij het bepalen van de juiste kledingmaten. Er zijn meerdere paskledingsets beschikbaar van de verschillende kwaliteitslijnen. KCC helpt met het organiseren van pasavonden bij clubs of bedrijven en Rob Kleinsman is veelal zelf aanwezig om advies te geven.

GEPERSONALISEERDE
KCC WEBSHOP

In de gepersonaliseerde KCC webshop kunnen leden custom made teamkleding bestellen in een afgeschermde omgeving. Alle KCC boven- en onderkleding en de accessoires worden overzichtelijk weergegeven met afbeeldingen en specificaties. Inloggen kan door het aanmaken van een persoonlijke account. De bestelling kan direct afgerekend worden met iDEAL.

De webshop kan ook alleen worden gebruikt om de aantallen door te geven. KCC maakt een uitgebreide nieuwsbrief met daarin uitleg van het kleding assortiment en een uitgebreide handleiding waarin in stappen door het bestelproces wordt gegaan.

INDIVIDUEEL VERPAKT

Zodra het ontwerp is goedgekeurd en de aantallen met de juiste maten bekend zijn, wordt de kleding besteld. Na ontvangst van de orderbevestiging start de productie.

KCC levert gemiddeld 6 weken na bevestiging van de order. De exacte levertijd verschilt per seizoen. Als levering kan ervoor gekozen worden dat de bestelling wordt geleverd op één adres als complete levering. De bestelling kan ook individueel worden verpakt per persoon en direct thuis worden afgeleverd bij de medewerker of het teamlid.

KCC NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en lees insprirerende verhalen, het laatste productnieuws en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.